^
sylvie
van
de
walle
testimonials
_
Sylvie, ik vertelde onlangs nog hoe mooi ik die renders van je ontwerpen steeds vond en dat ik van mening was dat die renders altijd mooier zijn dan de werkelijkheid, maar niets is minder waar, de realiteit is nog veel mooier. Ons huis is een echt plaatje geworden.
R&M
_
Sylvie is een absolute meerwaarde in creatieve projecten die net die extra touch vragen.
Haar opmerkelijke creativiteit, oog voor detail & zin voor perfectie.
Haar inlevingsvermogen en aandacht voor de wensen van haar klanten.
Haar gave om door & òm te denken, weg van platgetreden paden maken haar ânders dan anders, als vrouw, ondernemer, ontwerper (én vriendin).
BC
_
Niet alleen wat de andere vinden telt, wij zijn de gelukzakjes die hier wonen, die alle dagen genieten van dit pareltje. Een interieur om ‘U’ tegen te zeggen, mooi en duurzaam, prachtige materiaalkeuze en bovenop ook praktisch en onderhoudsvriendelijk.
Je hielp ons nieuwe ideeën opdoen, niet-alledaagse keuzes te maken. Voor een eeuwige twijfelaar als ik geen evidentie! Maar nu we hier inmiddels al 6 maand wonen en al hebben kunnen ervaren, kan ik je geruststellen dat we geen spijt hebben van die keuzes. Integendeel...
R&M
_
Sylvie, jij hebt voor ons een fantastisch project gerealiseerd!
B&I
_
Swiefke, ik wil jou toch even laten weten dat ik heel erg tevreden ben over het traject dat we al samen hebben afgelegd… op alle vlakken… je doet dat super goed!...
A&L
_
Heel dankbaar zijn voor je creatieve brein, je zoektocht naar alternatieven en/of oplossingen, jouw geduld en tijd bij de keuzestress, jouw meedenken en inlevingsvermogen, het afwegen van de pro’s en contra’s om zo steeds de juiste keuzes te maken. Je ging er voluit voor en gaf niet op, steeds zoekende, peinzende met de vele staaltjes aan materialen bij de hand. Maar het loont, hard work works, het resultaat is er en mag gezien worden (wordt ook gezien).
Ons huis is ‘anders’ – designed by Swief.
Trots zijn we, op jou, op ons.
Een topper ben je, in jouw vak en als persoon!
R&M
_
Meisjes (en ik!) vinden je ontwerp heel mooi! Hartje.
BC
_
Ik voel mijn huis weer <3 <3 <3
KDC
_
Dankjewel voor de productieve online sessie gisteren. Blij met de finale oplossing voor de keuken, en zeker ook de leuke uitwerking voor de slaapkamer. Top, dankjewel!!
CB
_
Toen we ons telefoontje afsloten sprong mijn radio op en hoorde ik ‘You making my dreams come true’… zo toepasselijk. Dat is volgens mij geen toeval. <3
L


< terug